Δημιουργικοτητα με iPad

Ζωγραφική

Η ζωγραφική αποτελεί μια θεμελιώδη μορφή δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας. Είτε πρόκειται για μια ζωγραφιά είτε για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων που ζωντανεύουν μέσα από μια ταινία, οι άνθρωποι σχεδιάζουν για να εκφράσουν τον τρόπο που βλέπουν, σκέφτονται ή νιώθουν. Μια ζωγραφιά μπορεί να πει μια ιστορία, να εμπνεύσει, να διδάξει, να αποκαλύψει μια ιστορία, να περιγράψει και να αποτυπώσει την ομορφιά - χωρίς ούτε μια λέξη.

Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το iPad και το Apple Pencil για να αξιοποιήσεις τον καλλιτέχνη που έχεις μέσα σου και για να εκφραστείς με τρόπους που δεν φανταζόσουν. Θα χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και τις νέες δυνατότητες σχεδίασης για να δείξεις πώς βλέπεις τον κόσμο. Όσο περισσότερο εξασκείσαι, τόσο καλύτερος γίνεσαι. Τίποτα δε χρειάζεται να είναι τέλειο – Απλά διασκέδασε!

Κατεβάστε το eBook
Δημιουργικοτητα με iPad

Μουσική

Όλοι έχουμε νιώσει τη χαρά που δίνει η μουσική. Μία απλή μελωδία μπορεί να μας μεταφέρει σε μια στιγμή στο παρελθόν. Μία ιστορία που λέει κάποιος μέσα από την καρδιά του μπορεί να μας συγκινήσει βαθιά. Η μουσική είναι μια γλώσσα ανθρώπινης έκφρασης που καταλαβαίνουμε όλοι. Αυτός ο οδηγός θα σου μάθει να χρησιμοποιείς το GarageBand στο iPad σου και θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γράψεις τη δική σου ιστορία σε ένα podcast ή να γράψεις ένα τραγούδι, ξεκινώντας από τα πιο βασικά: την ηχογράφηση φωνής.

Κατεβάστε το eBook
Δημιουργικοτητα με iPad

Φωτογραφία

Οι τέλειες φωτογραφίες έχουν τη δύναμη να μεταδίδουν ιδέες, να προκαλούν συναισθήματα και να μας μεταφέρουν σε μακρινά μέρη. Βλέπουμε φωτογραφίες παντού – στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε βιβλία και εφαρμογές. Οι φωτογραφίες μας λένε ιστορίες για ανθρώπους και πράγματα γύρω μας και αποκαλύπτουν εκπλήξεις που μπορεί να μην προσέξαμε με την πρώτη ματιά.

Τι κάνει πιο ξεχωριστή μια φωτογραφία από τις άλλες; Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσεις τις βασικές αρχές της φωτογραφίας χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Φωτογραφίες και Κάμερα, ενώ θα εξασκήσεις τεχνικές για να διηγείσαι τις δικές σου σαγηνευτικές φωτο-ιστορίες με το iPad.

Κατεβάστε το eBook

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Είσαι εκπαιδευτικός; Απόκτησε iPad ή Mac με voucher της Ψηφιακής Μέριμνας. Δες εδώ