Οδηγοι | Tips

Οθόνη Αφετηρίας

Η Οθόνη Αφετηρίας είναι η αρχική οθόνη της συσκευής, όπου θα βρείτε οργανωμένες όλες τις εφαρμογές του iPad σας. Είναι επίσης το σημείο, όπου μπορείτε να κάνετε γρήγορη αναζήτηση στο iPad για να βρείτε προτεινόμενες εφαρμογές ή ιστότοπους που σχετίζονται με θέματα μάθησης, επαφές, μηνύματα και πολλά άλλα.

 

1. Μεταβείτε στην Οθόνη Αφετηρίας. Πατήστε το κουμπί Αρχική και στη συνέχεια, σύρετε προς τα αριστερά, ώστε να περιηγηθείτε σε εφαρμογές ή σε άλλες σελίδες της αρχικής οθόνης.

2. Σύρετε προς τα δεξιά για να ανοίξετε την προβολή Σήμερα και να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές σας, καθώς και μια επισκόπηση των τίτλων, του καιρού, των συμβάντων ημερολογίου σας και άλλων. Σύρετε προς τα αριστερά για απόκρυψη της προβολής Σήμερα.

3. Μετακινείστε μία εφαρμογή σε άλλη σελίδα. Αγγίξτε παρατεταμένα μια εφαρμογή για να ανοίξετε το μενού γρήγορων ενεργειών και μετά πατήστε Αλλαγές στην οθόνη Αφετηρίας. Εναλλακτικά, κρατήστε πατημένο μέχρι τα εικονίδια των εφαρμογών να αρχίσουν να κουνιούνται και στη συνέχεια, σύρετε την εφαρμογή στο σημείο της οθόνης που επιθυμείτε.

4. Προσθέστε και αφαιρέστε εφαρμογές από την οθόνη Αφετηρίας. Αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Σημειώσεις, μέχρι να αρχίσει να τρεμοπαίζει. Το μενού γρήγορων ενεργειών θα εμφανιστεί για λίγο. Κρατήστε πατημένη την εφαρμογή και μετά σύρετέ τη στην οθόνη Αφετηρίας. Σύρετε την εφαρμογή Apple Music εκτός της οθόνης Αφετηρίας. Πατήστε το κουμπί Αφετηρίας, όταν τελειώσετε.

5. Δημιουργήστε έναν φάκελο. Αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής, μέχρι να αρχίσει να κουνιέται και στη συνέχεια, σύρετέ το πάνω σε μία άλλη εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα φάκελο. Σύρετε περισσότερες εφαρμογές στο φάκελο. Πατήστε το κουμπί Αφετηρίας και τελειώσατε.

6. Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση. Σύρετε την οθόνη προς τα κάτω από τη μέση της Αρχικής, πληκτρολογήστε "Ρολόι" και στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή που επιθυμείτε από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οργανώστε τις εφαρμογές σας σε φακέλους ανάλογα με το θέμα ή την ημερομηνία. Ανοίξτε ένα φάκελο εφαρμογών και στη συνέχεια, αγγίξτε παρατεταμένα το όνομα του φακέλου για να το μετονομάσετε.

Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση για απλές μετατροπές μονάδας. Πληκτρολογήστε για παράδειγμα "50 χιλιόμετρα σε μίλια". Η αναζήτηση παρέχει αποτελέσματα προερχόμενα από το Διαδίκτυο, το Mail, τους Χάρτες και άλλα.

Ένα βήμα παραπάνω

Εξατομικεύστε την εμφάνιση της Αρχικής Οθόνης και της Οθόνης Κλειδώματος. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, πατήστε Ταπετσαρία και στη συνέχεια, επιλέξτε μια προκαθορισμένη εικόνα ή μία από τις δικές σας φωτογραφίες.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.