Οδηγος για φοιτητες και για καθηγητες

H Tριτοβάθμια Eκπαίδευση με iPad

Το διαισθητικά οικείο iPad είναι το απόλυτα ευέλικτο εργαλείο για φοιτητές και καθηγητές. Πληκτρολογήστε, γράψτε, σχεδιάστε, κρατήστε σημειώσεις, δημιουργήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο. Το iPad φέρνει έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων στα χέρια σας.

Apple Pencil

Το Apple Pencil θέτει ψηλά τον πήχη της αίσθησης όταν σχεδιάζετε, κρατάτε σημειώσεις ή προσθέτετε σημάνσεις σε έγγραφα.

Είναι διαισθητικό και ακριβές. Προσφέρει εντυπωσιακή απόκριση χωρίς καθυστέρηση, ακρίβεια σε επίπεδο pixel, ευαισθησία κλίσης και πίεσης, καθώς και υποστήριξη για “απόρριψη παλάμης”.

Το Apple Pencil είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και έτοιμο πάντα, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι εφαρμογές Pages, Numbers και Keynote λειτουργούν απρόσκοπτα σε Mac, iPad και iPhone, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε πάντα, παντού και πανεύκολα.

apple pencil
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Ψάχνετε apps ειδικά σχεδιασμένα για φοιτητές και καθηγητές; Δείτε εδώ μοναδικές προτάσεις.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι μερικά μόνο παραδείγματα των apps που είναι διαθέσιμα για χρήση σε iPad. Υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια εκπληκτικές εφαρμογές στο App Store, ενώ πολλές από αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για σπουδαστές. Αναζητήστε και εσείς τις εφαρμογές που σίγουρα θα καλύψουν τις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες.

Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Notes

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Notes της Apple σας επιτρέπει να καταγράψετε γρήγορα τις σκέψεις σας ή να οργανώσετε όλες τις πληροφορίες σας με λίστες ελέγχου, εικόνες, συνδέσμους, σαρωμένα έγγραφα, χειρόγραφες σημειώσεις ή σκίτσα.

 

apple ipad notes
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Voice Memos

Τα Voice Memos σας επιτρέπουν να μετατρέψετε το iPad σας σε φορητή συσκευή εγγραφής ήχου. Έχουν ολοκαίνουριο, σύγχρονο σχεδιασμό που καθιστά ακόμα πιο εύκολη την καταγραφή και κοινή χρήση των προσωπικών σας σημειώσεων, των οικογενειακών στιγμών, των διαλέξεων στην τάξη και πολλών ακόμα. Εργαλεία επεξεργασίας όπως η περικοπή, η εισαγωγή και η αντικατάσταση σας επιτρέπουν να τελειοποιήσετε τις εγγραφές σας.

 

apple ipad voice memos
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Nebo

Ξεχάστε το χαρτί! Η εφαρμογή Nebo φέρνει την επανάσταση στην καταγραφή σημειώσεων τόσο στη σχολή, όσο και στην καθημερινότητά σας.

Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις σε έγγραφα, προσθέστε σχόλια σε PDF ή δημιουργήστε σε έναν αχανές καμβά. Μετατρέψτε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε επαγγελματικά έγγραφα, χάρη στην καλύτερη αναγνώριση χειρόγραφου κειμένου στον κόσμο. To Nebo κατανοεί και μετατρέπει με ακρίβεια ακόμη και τον πιο δυσανάγνωστο γραφικό χαρακτήρα σας σε 66 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών. Δημιουργήστε ελεύθερα και αναπτύξετε ιδέες χωρίς όρια. Μπορείτε ακόμα να εισάγετε αρχεία PDF ή έγγραφα Word, καθώς και PowerPoint αρχεία ως PDF, έτοιμα για προσθήκη σχολίων. Το Nebo απλοποιεί τη ροή εργασιών σας και ενισχύει την παραγωγικότητά σας.

 

apple ipad nebo
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Notability

Η εφαρμογή Notability συνδυάζει το χειρόγραφο κείμενο με τις φωτογραφίες και την απλή πληκτρολόγηση σε μία ενιαία επιφάνεια σημειώσεων για να “ζωντανεύετε” κάθε project σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων καταγραφής σημειώσεων και σχεδίου για να αποτυπώνετε κάθε λεπτομέρεια, κάθε στιγμή. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε σχόλια σε PDF αρχεία. Είναι το ιδανικό app που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να οργανώσετε την εργασία, το πανεπιστήμιο και την καθημερινότητά σας!

 

apple ipad notability
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Morpholio Trace

Η εφαρμογή Morpholio Trace αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό εργαλείο σχεδίασης που σας επιτρέπει να αναπτύξετε εύκολα τις ιδέες σας, καθώς και να επικοινωνήσετε και να δουλέψετε απρόσκοπτα σε κάθε φάση της διαδικασίας των εργασιών σας. Ιδανικό για σπουδαστές αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής τοπίου, βιομηχανικού σχεδιασμού, πολεοδομικού σχεδιασμού ή για μέλη οποιασδήποτε δημιουργικής κοινότητας. Το Trace σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έξυπνα σκίτσα και σχέδια για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας.

 

apple ipad morpholio trace
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Hivebench

Σχεδιασμένο για επιστήμονες, το Hivebench παρέχει ένα φορητό, all-in-one υπολογιστή για το εργαστήριο. Επιτρέπει τη διαχείριση ερευνητικών δεδομένων, ενώ βοηθά τους ερευνητές να προετοιμάσουν, να πραγματοποιήσουν και να αναλύσουν πειράματα χρησιμοποιώντας ημερολόγια, χρονικές σημάνσεις, σημειώσεις και πολλά ακόμα. Περιλαμβάνει, επίσης, εργαλεία συνεργασίας για τη διαχείριση πρωτοκόλλων με συναδέλφους και τη δημιουργία σημειωματάριων που διευκολύνουν τη συνεργασία.

 

apple ipad hivebench
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Findings

Με την εφαρμογή Findings, οι ερευνητές έχουν ένα φορητό, ψηφιακό μέσο οργάνωσης πειραμάτων και συλλογής δεδομένων. Η εφαρμογή διευκολύνει την παρακολούθηση ερευνητικών δραστηριοτήτων και πρωτοκόλλων με χρονικές σημάνσεις και ημερολόγια. Παρέχει επίσης στον χρήστη διακριτές επιλογές για τον τρόπο αποθήκευσης δεδομένων.

 

apple ipad findings
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

LiquidText

Το LiquidText είναι μια όμορφη εφαρμογή που διευκολύνει την έρευνα σε πληθώρα δημοσιεύσεων. Δημιουργεί μια εξατομικευμένη ερευνητική εμπειρία επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν χρήσιμα αποσπάσματα, να σημειώνουν και να κάνουν συνδέσεις μεταξύ διαφόρων πηγών. Είναι επίσης υπέροχο για συνεργασία. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία με σχόλια και σημειώσεις μεταξύ τους και, στη συνέχεια, να συνεισφέρουν με επιπλέον πληροφορίες και ευρήματα.

 

apple ipad liquidtext
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Matlab

Το MATLAB προσφέρει στους μηχανικούς και τους επιστήμονες ένα εύκολο και παραγωγικό περιβάλλον προγραμματισμού για την ανάλυση δεδομένων. Επιτρέπει χειρισμούς matrix και προηγμένη ανάπτυξη αλγορίθμου, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας διεπαφών χρήστη με προγράμματα γραμμένα σε άλλες γλώσσες (C, C++, C#, Java, Fortran και Python). Παρέχει επίσης άμεση οπτική ανατροφοδότηση για να βλέπει ο χρήστης πώς λειτουργούν διαφορετικοί αλγόριθμοι με δεδομένα.

 

apple ipad matlab
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Keynote

Το Keynote διευκολύνει τη δημιουργία εκπληκτικών και αξέχαστων παρουσιάσεων για τη δημοσίευση και την κοινή χρήση εργασιών απευθείας από το iPad σας. Επιτρέπει σε ερευνητικές ομάδες και σπουδαστές να δημιουργούν παρουσιάσεις μαζί, όπου κι αν βρίσκονται με ισχυρά εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εργάζονται ταυτόχρονα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil στο iPad για να δημιουργήσετε διαγράμματα και εικόνες που “ζωντανεύουν” τις διαφάνειές σας.

 

apple ipad keynote
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Microsoft Word

Το Microsoft Word σας επιτρέπει να βλέπετε, να επεξεργάζεστε και να δημιουργείτε έγγραφα εν κινήσει στο iPad σας. Μπορείτε να ψάξετε και να έχετε πρόσβαση σε πληροφορία από αξιόπιστες πηγές μέσα στο ίδιο το έγγραφο του Word και, στη συνέχεια, να την προσθέσετε σε σωστά μορφοποιημένο στυλ αναφοράς με ένα κλικ. Προσφέρει εργαλεία που ελέγχουν την ορθογραφία και τη γραμματική ή κάνουν προτάσεις για το στυλ.

 

apple ipad word
Σχεδιασμενα για φοιτητες και καθηγητες

Adobe Photoshop

Η κορυφαία πλατφόρμα φωτογραφίας, επεξεργασίας και σχεδίου στον κόσμο είναι διαθέσιμη για χρήση στο iPad. Αξιοποιήστε τη δύναμη του Photoshop για να δημιουργήσετε οτιδήποτε φαντάζεστε, οπουδήποτε. Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το Photoshop στο iPad; Εάν έχετε ειδική ιδιότητα μέλους, απλώς συνδεθείτε με το Adobe ID σας. Εναλλακτικά, δοκιμάστε το δωρεάν για 30 ημέρες. Το Photoshop στο iPad ανοίγει τα ίδια αρχεία με το Photoshop στην επιφάνεια εργασίας σας (macOS ή Windows) χρησιμοποιώντας τεχνολογία cloud, ώστε να μπορεί να παραμένει συγχρονισμένο σε όλες τις συσκευές σας.

 

apple ipad photoshop

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Είσαι εκπαιδευτικός; Απόκτησε iPad ή Mac με voucher της Ψηφιακής Μέριμνας. Δες εδώ