Είσαι εκπαιδευτικός;

Με το iPad, το μέλλον των μαθητών είναι στο χέρι σου.

Είναι ο.. υπολογιστής που θα λατρέψεις

Το iPad είναι εξοπλισμένο με ευφυείς επεξεργαστές σχεδιασμένους από την Apple σε συνδυασμό με τεχνολογία Neural Engine προηγμένης μηχανικής εκμάθησης. Χάρη στην ευελιξία του iPad, τις ταχύτατες επιδόσεις, την ολοήμερη διάρκεια της μπαταρίας και το ειδικά σχεδιασμένο iPadOS περνάς από την έμπνευση στη δημιουργία όποτε κι όπου θες. Ικανό να φέρει εις πέρας τις πιο απαιτητικές εργασίες καλύτερα από πολλούς, καλούς φορητούς υπολογιστές της αγοράς.

iPad with keyboard
Battery

Ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας

Camera

Καθαρές βιντεοκλήσεις και σκανάρισμα

Antivirus

Δε χρειάζεται antivirus

Warranty

2 χρόνια εγγύηση

Όλα, απλά και εύκολα

Ανακάλυψε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές παραγωγικότητας Pages, Keynote, και iMovie που καθιστούν τη δημιουργία παρουσιάσεων, video και εκπαιδευτικού υλικού πιο εύκολη από ποτέ. Χρησιμοποίησε την Εγγραφή Οθόνης για να καταγράψεις τα διαδικτυακά σου μαθήματα. Οργάνωσε τον χρόνο και τις εργασίες χάρη στα Voice Memos ή στις Σημειώσεις, όπου μπορείς να προσθέσεις λίστες ελέγχου, εικόνες, σαρωμένα έγγραφα και πολλά περισσότερα. Επιπλέον, στο App Store μπορείς να βρεις χιλιάδες, δωρεάν apps εκπαίδευσης και πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές σχεδιασμένες αποκλειστικά για το iPad.

Horizontal app icons

Apple Pencil

Με το Apple Pencil κρατάς σημειώσεις, σχεδιάζεις και ζωγραφίζεις απολαμβάνοντας ακρίβεια σε επίπεδο pixel και ασύλληπτη απόκριση. Δίνει την αίσθηση χρήσης πραγματικού μολυβιού και απογειώνει την παραγωγικότητά σου. Σκάναρε γραπτά ή σημειώσεις και δούλεψε, διόρθωσε, υπογράμμισε ή δημιούργησε δυναμικά σε πραγματικό χρόνο προσθέτοντας ακόμα και video ή εικόνες στα αρχεία σου κάθε στιγμή στο σπίτι ή στην τάξη.

Υποστήριξη πληκτρολογίου.

Σύνδεσε το iPad σου με τα Smart Keyboard και Magic Κeyboard της Apple ή με όποιο Bluetooth επιθυμείς για να έχεις την αίσθηση και τις επιδόσεις ενός φορητού υπολογιστή που κάνει πολλά περισσότερα.

iPad with pencil

Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη.

Το iPad έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειάς σου. Η Apple σχεδιάζει την συσκευή μαζί με το λειτουργικό σύστημα και διασφαλίζει ότι κάθε πληροφορία σου μένει ιδιωτική. Το λειτουργικό iPadOS κάνει ένα ακόμη βήμα στην προστασία του απορρήτου με νέες δυνατότητες που σε βοηθούν να διατηρείς τον έλεγχο των δεδομένων σου, χωρίς να στερείσαι τις εξατομικευμένες εμπειρίες που θέλεις. Συνδέσου σε κάθε δίκτυο αξιόπιστα και γρήγορα στο σχολείο ή εκτός από αυτό. Αξιοποίησε λειτουργίες, όπως η επιλογή Μην Ενοχλείτε για να εξασφαλίσεις πως θα μοιράζεσαι μόνο το περιεχόμενο που θες εσύ.

iPad security

Powerpoint. WebEx. Google Docs.
Συμβατό και συνδεδεμένο.

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζεσαι λειτουργούν άψογα στο iPad από το Microsoft 365, μέχρι το Google Drive και το Dropbox. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα apps με τα οποία είσαι ήδη εξοικειωμένος και να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο με τις μοναδικές δυνατότητες του iPad όπως η πολυδιεργασία, η επαυξημένη πραγματικότητα και η Multi-Touch οθόνη. Προηγμένο, όμως εξαιρετικά απλό.

iPad applications
Love iPad

HeartΑγαπάς να το χρησιμοποιείς.

Το iPad σε πολλές χώρες μεταμορφώνει την εμπειρία της εκπαίδευσης στην τάξη, εδώ και 40 χρόνια. Συνεχίζει να εμπνέει συνδέοντας το ευρύ φάσμα των εφαρμογών του με τους διαρκώς εξελισσόμενους τρόπους δημιουργίας, παρουσίασης και κοινής χρήσης περιεχομένου. Στη χώρα μας έχουμε το πρόγραμμα iPad 1:1 σε πάνω από 18 σχολεία.

Promo banner iPad desktop Promo banner iPad mobile

Βρες το ιδανικό iPad για εσένα

iPad Pro
iPad Pro
Με την υπερδύναμη
του M1.

Οθόνη Liquid Retina XDR, τεχνολογία ProMotion και True Tone

Δυνατότητα 5G

Συμβατό με Apple Pencil (2nd Gen), Magic Keyboard και Smart Keyboard Folio

iPad Air
iPad Air
Πανάλαφρο. Πανέμορφο.
Πανίσχυρο.

Οθόνη Liquid Retina

Με την ισχύ του Apple M1 Chip

Συμβατό με Apple Pencil (2nd Gen), Magic Keyboard και Smart Keyboard Folio

iPad
iPad
Συγκλονιστικά ικανό.
Συναρπαστικά προσιτό.

Οθόνη Retina, True Tone

A13 Bionic chip

Συμβατό με Apple Pencil (1st Gen) και Smart Keyboard

Με το Mac, το μέλλον των μαθητών είναι στο χέρι σου.

Λατρεύεις να το χρησιμοποιείς.

Το Mac σε πολλές χώρες μεταμορφώνει την εμπειρία της εκπαίδευσης στην τάξη, εδώ και 30 χρόνια. Κάθε Apple συσκευή δίνει πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μάθησης. Συνεχίζει να εμπνέει συνδέοντας το ευρύ φάσμα των εφαρμογών του με τους διαρκώς εξελισσόμενους τρόπους δημιουργίας, παρουσίασης και κοινής χρήσης περιεχομένου.

I love Mac
Battery

Ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας

M1

Apple silicon chips

Antivirus

Δε χρειάζεται antivirus

Warranty

2 χρόνια εγγύηση

Mac ready to use

Έτοιμο για χρήση.

Ο υπολογιστής Mac είναι απλός στη χρήση και εύκολος στη διαχείριση. Το Mac μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις βγει από το κουτί του και το στήσιμό του είναι εξαιρετικά απλό. Συνεπώς, δε θα χρειαστείς καμία επιπλέον υποστήριξη όποια κι αν είναι η σχέση σου με τα προϊόντα τεχνολογίας. Η εξοικείωση στο περιβάλλον του γίνεται άμεσα και ταιριάζει σε κάθε χρήστη.

Δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Ένας υπολογιστής Mac διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές παραγωγικότητας όπως Pages, Keynote και iMovie, που μπορείς να αξιοποιήσεις εύκολα και απρόσκοπτα. Δημιούργησε παρουσιάσεις, video και εκπαιδευτικό υλικό που θα καθηλώσει τους μαθητές, όπου κι αν βρίσκεσαι. Χρησιμοποίησε την Εγγραφή Οθόνης για τα διαδικτυακά σου μαθήματα. Οργάνωσε τον χρόνο και τη δουλειά σου με τις εφαρμογές Ημερολόγιο και Σημειώσεις, όπου μπορείς να προσθέσεις χειρόγραφα, αρχεία ή φωτογραφίες. Επιπλέον, στο Mac App Store θα βρεις χιλιάδες δωρεάν apps για κάθε θέμα, επίπεδο ή μέθοδο εκμάθησης.

Mac creativity

Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη.

H ανάγκη για προστασία από ιούς ανήκει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το Mac καινοτομεί στην ασφάλεια με λειτουργίες και δυνατότητες που προστατεύουν τον υπολογιστή, καθώς και τις προσωπικές σου πληροφορίες από κακόβουλο λογισμικό. Η ασφαλής επανεκκίνηση με ισχυρή επαλήθευση, η δυναμική κρυπτογράφηση, το Touch ID προσφέρουν πλήρως ασφαλή χρήση. Συνδέσου αξιόπιστα και γρήγορα σε κάθε δίκτυο, εντός ή εκτός του σχολείου. Αξιοποίησε λειτουργίες, όπως η επιλογή Μην ενοχλείτε για να διασφαλίσεις πως θα μοιράζεσαι μόνο ό,τι χρειάζεται από την οθόνη σου.

Mac security

Word. WebEx. Powerpoint.
Συμβατό και συνδεδεμένο.

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζεσαι λειτουργούν άψογα σε έναν υπολογιστή Mac, από το Microsoft 365, μέχρι το Google Drive και το Dropbox. Επίσης, ενσωματωμένες εφαρμογές όπως το Mail, το Ημερολόγιο, οι Σημειώσεις, οι Υπενθυμίσεις και τα Μηνύματα διασφαλίζουν πως θα είσαι πάντα οργανωμένος. Η τελευταία γενιά φορητών υπολογιστών Mac προσφέρει, παράλληλα, θύρες για σύνδεση αξεσουάρ και εξωτερικής οθόνης, προβολέα ή εκτυπωτή.

Mac applications

Δεν «κολλάει» πουθενά.

Οι επεξεργαστές Apple Silicon αλλάζουν τα πάντα. Προσαρμοσμένες τεχνολογίες. Ασύλληπτα γρήγορες επιδόσεις. Εκπληκτική ενεργειακή απόδοση και αυτονομία της μπαταρίας. Το Mac είναι αξιόπιστο και εκτελεί κάθε εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα, ενώ είναι απολαυστικά απλό στη χρήση.

Mac m1 processors

Το Mac είναι επένδυση μακροπρόθεσμα.

Με ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής η επιλογή ενός υπολογιστή Mac αποτελεί επένδυση. H Apple σε όλες τις συσκευές της σχεδιάζει με ακρίβεια το hardware και το software, με αποτέλεσμα να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και αντοχή στο χρόνο. Οι αναβαθμίσεις του macOS λειτουργικού υποστηρίζονται άψογα και δίνουν την αίσθηση χρήσης νέας συσκευής με προηγμένες λειτουργίες σε κάθε βελτιστοποίηση. Ταυτόχρονα, το Mac διαθέτει συμπαγές, ανθεκτικό design, ώστε να είναι ιδανικό τόσο για χρήση στην αίθουσα, όσο και έξω από αυτήν.

Mac is an investment
Promo banner mac desktop Promo banner mac mobile

Βρες το ιδανικό Mac για εσένα

MacBook Air
MacBook Air
Το πιο λεπτό &
ελαφρύ Mac.

13,3" οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 18 ώρες αυτονομίας

Έως 16GB ενιαία μνήμα

MacBook 13
MacBook 13"
Φορητή δύναμη.

13,3" οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 20 ώρες αυτονομίας

Έως 16GB ενιαία μνήμα

MacBook Pro 14 16
MacBook Pro 14 & 16"
Επαγγελματική υπερδύναμη.

14,2" ή 16,2" οθόνη Liquid Retina XDR

Με την ισχύ του Apple M1 Pro chip ή Apple M1 Max chip

Έως 21 ώρες αυτονομίας

Έως 64GB ενιαία μνήμα

iMac 24
iMac 24"
Ζήτω το χρώμα.

4.5K οθόνη Retina

Με την ισχύ του Apple M1 chip

Έως 16GB ενιαία μνήμα

Mac mini
Mac mini
Το ίδιο μικρό.
Αναπάντεχα πιο ισχυρό.

Με την ισχύ του Apple M1 chip
Διαθέσιμο & με i5 ή i7 επεξεργαστή

Έως 16GB ενιαία μνήμα

Συχνές ερωτήσεις

Είναι πρόγραμμα επιδότησης αξίας 200 € για την αγορά tablet, φορητού ή σταθερού υπολογιστή.
160.000 εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής το σχολικό έτος 2021-2022 (μόνιμοι και αναπληρωτές). Στους δικαιούχους του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» εντάσσονται και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου - Αυγούστου 2021.
Η δυνατότητα χρήσης του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας αφορά αποκλειστικά αγορές με Απόδειξη Λιανικής.
Tablet, φορητό ή σταθερό υπολογιστή με συγκεκριμένα περιφερειακά.
Η δυνατότητα χρήσης του voucher της Ψηφιακής Μέριμνας αφορά μία επιλέξιμη λύση ανά παραστατικό.

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Είσαι εκπαιδευτικός; Απόκτησε iPad ή Mac με voucher της Ψηφιακής Μέριμνας. Δες εδώ