Οδηγοι | Tips

Κάμερα

Χρησιμοποιήστε την Κάμερα για να καταγράψετε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Τραβήξτε μια φωτογραφία της εργασίας σας, τραβήξτε ένα πανόραμα στην τάξη σας ή καταγράψτε τα πειράματα επιστημονικών εργαστηρίων σας με βίντεο.

 

1. Ανοίξτε την κάμερα από το Κέντρο ελέγχου. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου, αγγίξτε παρατεταμένα το κουμπί Κάμερα και μετά πατήστε Λήψη.

2. Βγάλτε μια selfie. Πατήστε το κουμπί της Κάμερας για να μεταβείτε στη μπροστινή κάμερα και στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί κλείστρου ή πατήστε οποιοδήποτε κουμπί έντασης στο iPad. Πατήστε πάνω στην εικόνα της μικρογραφίας για να δείτε τη selfie σας. Πατήστε το κουμπί επιστροφής επάνω αριστερά για να επιστρέψετε στην κάμερα.

3. Ορίστε την εστίαση. Πατήστε το κουμπί επιλογής κάμερας για μετάβαση στην πίσω κάμερα. Πριν τραβήξετε μια φωτογραφία, πατήστε το τμήμα της εικόνας στο οποίο θέλετε να εστιάσει η κάμερα. Για να αλλάξετε την εστίαση, πατήστε ένα διαφορετικό μέρος της οθόνης.

4. Αλλάξτε την έκθεση. Αφού ορίσετε την εστίαση, σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω στην οθόνη για να κάνετε την εικόνα πιο φωτεινή ή πιο σκοτεινή.

5. Εγγραφή βίντεο. Πατήστε την επιλογή Βίντεο και καταγράψτε ένα σύντομο βίντεο για ό,τι γίνεται κοντά σας. Μετά την εγγραφή, πατήστε τη μικρογραφία του για να το ανοίξετε και να το παρακολουθήσετε.

Δημιουργήστε μια συλλογή εκπαιδευτικών βίντεο και οργανώστε τα σε ξεχωριστά άλμπουμ σύμφωνα με το θέμα ή την ημερομηνία.

Χρησιμοποιήστε το Markup για να προσθέσετε κείμενο ή σχήματα σε μια φωτογραφία μίας εργασίας ή να πειραματιστείτε για να επισημάνετε μέρη ή να δώσετε ορισμούς και διευκρινίσεις που αφορούν σε εκπαιδευτικές έννοιες.

Ένα βήμα παραπάνω

Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις όπως έκθεση, σκιές και μείωση θορύβου για να αλλάξετε την εμφάνιση ή τη διάθεση των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο πρωτότυπο, ανεξάρτητα από το πόσες αλλαγές κάνετε.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.