Οδηγοι | Tips

Στιγμιότυπα Οθόνης

Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και χρησιμοποιήστε τη σήμανση για να επισημάνετε σημαντικά στοιχεία. Ή κάντε μία εγγραφή βίντεο της οθόνης σας σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό οπτικό υλικό. Μοιραστείτε ό, τι δημιουργείτε χρησιμοποιώντας το AirDrop, το Mail ή τα Μηνύματα ή αποθηκεύστε στιγμιότυπα οθόνης στις Φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε εργασίες και παρουσιάσεις.

 

1. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά Home και Sleep / Wake. Πατήστε τη μικρογραφία στιγμιότυπου οθόνης για να την ανοίξετε και να την επεξεργαστείτε. Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιείτε το Apple Pencil, σύρετε προς τα πάνω από μία από τις κάτω γωνίες της οθόνης.

2. Περικοπή του στιγμιότυπου οθόνης σας. Σύρετε τις λαβές στο ορθογώνιο περικοπής ή πιέστε την εικόνα ανοιχτή ή κλειστή.

3. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σήμανσης για να προσθέσετε κείμενο ή σχέδιο. Πατήστε το κουμπί Περισσότερες επιλογές για να προσθέσετε ένα πλαίσιο κειμένου, μια υπογραφή, έναν μεγεθυντικό φακό ή σχήματα.

4. Αποθηκεύστε και μοιραστείτε το στιγμιότυπο οθόνης σας. Πατήστε Τέλος και στη συνέχεια, Αποθήκευση στις φωτογραφίες. Στις Φωτογραφίες, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και επιλέξτε μια μέθοδο για την αποστολή του στιγμιότυπου οθόνης.

5. Δημιουργία πλήρους σελίδας PDF. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστοσελίδας ή ενός εγγράφου σελίδων που περιέχει πολλές σελίδες. Πατήστε τη μικρογραφία στιγμιότυπου οθόνης για να την ανοίξετε και μετά πατήστε Πλήρης σελίδα. Αυτό καταγράφει ολόκληρο το έγγραφο - για παράδειγμα την πλήρη ιστοσελίδα - όχι μόνο το τμήμα που ήταν ορατό στην οθόνη.

6. Προσθέστε σχόλια σε PDF αρχεία. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σήμανσης για να προσθέσετε κείμενο, επισημάνσεις ή άλλα σχόλια σε οποιοδήποτε μέρος του PDF. Πατήστε Τέλος, πατήστε Αποθήκευση PDF σε, επιλέξτε μια τοποθεσία και πατήστε Αποθήκευση.

7. Προσθέστε σχόλια σε PDF αρχεία. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σήμανσης για να προσθέσετε κείμενο, επισημάνσεις ή άλλα σχόλια σε οποιοδήποτε μέρος του PDF. Πατήστε Τέλος, πατήστε Αποθήκευση PDF σε, επιλέξτε μια τοποθεσία και πατήστε Αποθήκευση.

Ανακαλύψτε και μοιραστείτε συγκεκριμένα στοιχεία από μια ιστοσελίδα. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης, χρησιμοποιήστε το Μεγεθυντικό φακό, τα βέλη και τα εργαλεία κειμένου για να τραβήξετε την προσοχή σε σχετικές λεπτομέρειες και στη συνέχεια, να μοιραστείτε την εικόνα.

Καταγράψτε την οθόνη σας και παίξτε κυνήγι θησαυρού σε μια μεγάλη πόλη με την εφαρμογή, Χάρτες. Αφηγηθείτε αυτά που βρίσκετε. Στη συνέχεια προσθέστε την εγγραφή οθόνης και φτιάξτε ένα βίντεο στην εφαρμογή Clips. Προσθέστε κείμενο και αυτοκόλλητα για να επισημάνετε σημεία ενδιαφέροντος.

Ένα βήμα παραπάνω

Καταγράψτε ένα βίντεο για το τι συμβαίνει στην οθόνη σας. Δείξτε στους συναδέλφους ή στους μαθητές πώς να κάνουν πράγματα στο iPad, όπως να ενεργοποιήσετε μια ρύθμιση, να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία, να περιηγηθείτε σε ένα βιβλίο ή να βρείτε πληροφορίες σε μια ιστοσελίδα.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.