Οδηγοι | Tips

Φωτογραφία

Η εφαρμογή Φωτογραφίες περιλαμβάνει ισχυρά εργαλεία για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας και για τη διατήρηση όλων των εικόνων και των βίντεό σας οργανωμένων σε μία βιβλιοθήκη με δυνατότητα αναζήτησης. Δημιουργήστε ένα άλμπουμ φωτογραφιών για την εργασία σας ή δημιουργήστε μία συλλογή με βίντεο επιστημονικών πειραμάτων.

 

1. Επιλέξτε την εφαρμογή και πατήστε πάνω σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για να το ανοίξετε.

2. Βελτιώστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Πατήστε Επεξεργασία, πατήστε το κουμπί Αυτόματα και στη συνέχεια, σύρετε για να προσαρμόσετε το εφέ. Πατήστε τη φωτογραφία για εναλλαγή μεταξύ της προσαρμοσμένης έκδοσης και του πρωτοτύπου.

3. Περικοπή και ευθυγράμμιση. Πατήστε το κουμπί περικοπής και σύρετε για να προσαρμόσετε τη γωνία της φωτογραφίας ή του βίντεο εάν πρέπει να ευθυγραμμιστεί. Για να προσαρμόσετε τη σύνθεση, σύρετε τις γωνίες του ορθογωνίου.

4. Προσθέστε κείμενο, σκίτσα ή επεξηγήσεις. Πατήστε το κουμπί Περισσότερα, πατήστε σήμανση και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα εργαλεία σήμανσης για να προσθέσετε κάποιο σχέδιο στη φωτογραφία ή κείμενο, βέλη και σχήματα. Πατήστε Τέλος για να κλείσετε τα εργαλεία σήμανσης και έπειτα Τέλος για έξοδο από τη λειτουργία επεξεργασίας.

5. Βρείτε και ανοίξτε ένα βίντεο. Πατήστε το κουμπί επιστροφής, ώστε να μεταβείτε στην προβολή του προγράμματος περιήγησης. Πατήστε Άλμπουμ και μετά πατήστε Βίντεο στην ενότητα Τύποι πολυμέσων για να εμφανίσετε όλα τα βίντεο στη βιβλιοθήκη σας. Επιλέξτε ένα για να το ανοίξετε και μετά πατήστε Επεξεργασία.

6. Περικοπή ενός βίντεο. Πατήστε Επεξεργασία και στη συνέχεια, σύρετε τις λαβές και στα δύο άκρα της προβολής καρέ. Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε.

Δημιουργήστε μια συλλογή εκπαιδευτικών βίντεο και οργανώστε τα σε ξεχωριστά άλμπουμ σύμφωνα με το θέμα ή την ημερομηνία.

Χρησιμοποιήστε το Markup για να προσθέσετε κείμενο ή σχήματα σε μια φωτογραφία μίας εργασίας ή να πειραματιστείτε για να επισημάνετε μέρη ή να δώσετε ορισμούς και διευκρινίσεις που αφορούν σε εκπαιδευτικές έννοιες.

Ένα βήμα παραπάνω

Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις όπως έκθεση, σκιές και μείωση θορύβου για να αλλάξετε την εμφάνιση ή τη διάθεση των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο πρωτότυπο, ανεξάρτητα από το πόσες αλλαγές κάνετε.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.