Οδηγοι | Tips

Κέντρο Ελέγχου

Το Κέντρο ελέγχου παρέχει άμεση πρόσβαση σε εύχρηστες λειτουργίες και ρυθμίσεις του iPad από οποιαδήποτε οθόνη στην οποία εργάζεστε. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας, ορίστε χρονόμετρο για μια δραστηριότητα στην τάξη ή επιλέξτε τη σίγαση σε ήχους και ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συζήτησης.

 

1. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου. Σύρετε την οθόνη προς το κάτω από την πάνω δεξιά γωνία της.

2. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της Οθόνης. Σύρετε το κουμπί ελέγχου φωτεινότητας προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

3. Ορίστε ένα χρονόμετρο. Αγγίξτε παρατεταμένα το κουμπί του Χρονομέτρου, σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ορίσετε τη διάρκεια που θέλετε και μετά πατήστε Έναρξη.

4. Πατήστε το κουμπί Μην ενοχλείτε για προσωρινή σίγαση ειδοποιήσεων και κλήσεων. Αγγίξτε παρατεταμένα το κουμπί Μην ενοχλείτε για περισσότερες επιλογές.

5. Προσθέστε την Εγγραφή οθόνης στο Κέντρο ελέγχου. Από την Αρχική οθόνη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά στο Κέντρο ελέγχου. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εισαγωγή δίπλα στην Εγγραφή οθόνης στην ενότητα Πρόσθετα χειριστήρια.

Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στο Κέντρο ελέγχου για να ορίσετε ένα χρονόμετρο χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPad. Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου από την οθόνη κλειδώματος.

Προσθέστε το Μεγεθυντικό φακό στο Κέντρο Ελέγχου για αναζητήσεις σε μεγέθυνση σε κείμενο ή άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να ρυθμίσετε το χρώμα, την αντίθεση και τη φωτεινότητα.

Ένα βήμα παραπάνω

Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου και χρησιμοποιήστε το κατοπτρισμό οθόνης για γρήγορη σύνδεση σε Apple TV ή σε άλλη συσκευή με δυνατότητα AirPlay. Μοιραστείτε ιστότοπους, παρουσιάσεις, βιβλία, φωτογραφίες και άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.