Οδηγοι | Tips

Μαγνητόφωνο

Mετατρέψτε το iPad σας σε φορητή συσκευή εγγραφής ήχου με την εφαρμογή Voice Memos. Καταγράψτε γρήγορα ηχητικές σημειώσεις ή καταγράψτε τους ήχους ατόμων, μερών και πραγμάτων γύρω σας. Δημιουργήστε μια συλλογή ηχογραφήσεων που μπορείτε να ενσωματώσετε σε βιβλία, παρουσιάσεις ή βίντεο για να υποστηρίξετε μια μαθησιακή εμπειρία.

 

1. Καταγράψτε τη φωνή σας ή έναν άλλο ήχο κοντά σας. Ανοίξτε τις φωνητικές σημειώσεις, μετακινήστε το iPad κοντά στην πηγή του ήχου και μετά πατήστε το κουμπί Εγγραφή. Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή για να ελέγξετε την εγγραφή σας.

2. Oνομάστε την ηχογράφηση. Πατήστε το προεπιλεγμένο όνομα του φωνητικού αρχείου που μόλις καταγράψατε και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα.

3. Περικοπή της εγγραφής. Αγγίξτε «Επεξεργασία» και μετά αγγίξτε «Περικοπή» και σύρετε τις κίτρινες λαβές για να περικλείσετε το τμήμα της κυματομορφής που θέλετε να διατηρήσετε. Όταν τελειώσετε, πατήστε Περικοπή και στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση.

4. Προσθέστε περισσότερα σε μια ηχογράφηση. Σύρετε την κυματομορφή αριστερά, έτσι ώστε η κεφαλή αναπαραγωγής να είναι τοποθετημένη στο τέλος της εγγραφής και στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια για να συνεχίσετε την εγγραφή.

5. Μοιραστείτε μια ηχογράφηση. Επιλέξτε ένα φωνητικό αρχείο από τη λίστα και μετά πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Μπορείτε να στείλετε μια εγγραφή απευθείας σε εφαρμογές όπως το iMovie ή οι Σημειώσεις ή να την αποθηκεύσετε στα αρχεία για χρήση σε άλλες εφαρμογές.

6. Προσθήκη εγγραφών φωνητικών σημειώσεων σε έργα. Στις εφαρμογές Pages, Keynote ή Numbers, πατήστε το κουμπί Εισαγωγή και μετά το κουμπί Media. Πατήστε "Εισαγωγή από" και στη συνέχεια, μεταβείτε σε μια εγγραφή στο iPad ή στο iCloud Drive.

Συλλέξτε φυσικούς ήχους από το σπίτι, τη γειτονιά ή το σχολείο σας. Συνδυάστε ήχους με εικόνες σε μία iMovie ταινία.

Δημιουργήστε έναν σταθμό δεξιοτήτων ανάγνωσης. Προσκαλέστε τους μαθητές να ηχογραφήσουν αποσπάσματα, πεζά ή ποίηση, στη συνέχεια να τα ηχογραφήσουν και να τα ξαναπαίξουν για να δημιουργήσουν δεξιότητες.

Ένα βήμα παραπάνω

Το GarageBand σας επιτρέπει να συνδυάζετε πολλούς ήχους μαζί, ώστε να δημιουργήσετε τις δικές σας ιστορίες με ηχητικά εφέ και μουσική υπόκρουση. Δημιουργήστε ένα podcast, μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας ή ένα jingle για μια νέα εφεύρεση.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.