Οδηγοι | Tips

Χάρτες

Με τους Χάρτες μπορείτε να κάνετε εικονικά ταξίδια σε μέρη σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με τρισδιάστατες προβολές και την εκπληκτική λειτουργία Flyover, οι Χάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε ένα πρίσμα παγκοσμιοποίησης στις μαθησιακές εμπειρίες σε οποιοδήποτε θέμα.

 

1. Αναζητήστε μια τοποθεσία. Ανοίξτε τους Χάρτες, πατήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε "Νέα Υόρκη". Πατήστε το κουμπί Κλείσιμο για να κλείσετε την εμφάνιση πληροφοριών.

2. Αλλάξτε την προβολή. Πατήστε το κουμπί Πληροφορίες στην επάνω δεξιά γωνία και μετά πατήστε την καρτέλα Δορυφόρος. Πατήστε το κουμπί Κλείσιμο για να κλείσετε το παράθυρο.

3. Πατήστε 3D και στη συνέχεια “πιέστε” με δύο δάχτυλα ανοιχτά ή κλειστά στον χάρτη για μεγέθυνση ή σμίκρυνση. Σύρετε στον χάρτη για να μετακινηθείτε.

4. Με δύο δάχτυλα να αγγίζουν την οθόνη, περιστρέψτε την προοπτική του χάρτη ή σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να προσαρμόσετε τη γωνία θέασης.

5. Παρακολουθήστε μια εναέρια τρισδιάστατη περιοδεία. Πληκτρολογήστε στην αναζήτηση "Παρίσι, Γαλλία", πατήστε Flyover στο banner και στη συνέχεια, πατήστε Έναρξη περιήγησης στην πόλη στο κάτω μέρος της οθόνης. Για να τερματίσετε την περιήγηση, πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη και πατήστε το κουμπί Κλείσιμο.

6. Δημιουργήστε μια συλλογή τοποθεσιών. Σύρετε τη λαβή στο κάτω μέρος της κάρτας τοποθεσίας. Πατήστε Νέος οδηγός στην κάρτα, εισαγάγετε ένα όνομα και μετά πατήστε Δημιουργία.

7. Προσθέστε ένα μέρος σε μια συλλογή. Πατήστε μια τοποθεσία σε χάρτη ή ένα μέρος από τη λίστα, πατήστε το κουμπί "Προσθήκη σε" Εισαγωγή και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια συλλογή.

Κάντε μια περιήγηση στο Flyover μιας πόλης ή ενός μνημείου που σχετίζεται με έναν πολιτισμό που μελετάτε. Μικρύνετε την προβολή μιας χώρας, επιλέξτε την τρισδιάστατη αναζήτηση δίπλα σε μια πόλη και στη συνέχεια, πατήστε τη για εξερεύνηση.

Κάντε μια περιήγηση με τα πόδια σε μια πόλη. Βρείτε μια τρισδιάστατη πόλη, πατήστε Flyover και στη συνέχεια, περπατήστε γύρω από το δωμάτιο ενώ μετακινείτε και δείχνετε το iPad προς την κατεύθυνση που θέλετε να δείτε.

Ένα βήμα παραπάνω

Επισημάνετε μια τοποθεσία και στείλτε τη, ώστε να μπορούν να δουν όλοι ακριβώς πού πραγματοποιήθηκαν ιστορικά ή πρόσφατα σημαντικά γεγονότα που μελετάτε.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.