Οδηγοι | Tips

Σημειώσεις

Χρησιμοποιήστε τις Σημειώσεις για να καταγράψετε γρήγορες σκέψεις, να δημιουργήσετε λίστες ελέγχου, να σχεδιάσετε ιδέες και να οργανώσετε τις πηγές σας. Είναι υπέροχο για την τεκμηρίωση των παρατηρήσεων των μαθητών, τη σάρωση εργασιών στο σπίτι και τη διαχείριση λιστών υποχρεώσεων.

 

1. Δημιουργήστε μια νέα σημείωση και προσθέστε έναν τίτλο. Ανοίξτε τις σημειώσεις, πατήστε το κουμπί Νέα σημείωση, πληκτρολογήστε έναν τίτλο και μετά πατήστε Επιστροφή.

2. Δημιουργήστε μια λίστα. Πληκτρολογήστε το πρώτο στοιχείο στη λίστα, πατήστε την επιλογή της Λίστας ελέγχου και μετά πατήστε Επιστροφή για να προσθέσετε περισσότερα στοιχεία. Όταν το iPad βρίσκεται σε οριζόντιο προσανατολισμό, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί της πλήρους οθόνης για απόκρυψη ή εμφάνιση της λίστας σημειώσεων.

3. Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις. Πατήστε το κουμπί Εργαλεία γραφής και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να γράφετε με το δάχτυλό σας ή το Apple Pencil. Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε.

4. Προσθέστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Πατήστε στην Κάμερα και στη συνέχεια, επιλέξτε τη λήψη φωτογραφίας ή βίντεο. Εναλλακτικά, πατήστε στη Βιβλιοθήκη για να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που έχετε ήδη τραβήξει.

5. Αναζήτηση σημειώσεων. Με τη λίστα σημειώσεων ορατή, σύρετε προς τα κάτω τη λίστα και μετά πατήστε το πεδίο αναζήτησης. Μπορείτε να αναζητήσετε δακτυλογραφημένο ή χειρόγραφο κείμενο ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις προτάσεις αναζήτησης, όπως οι Σημειώσεις με σχέδια.

6. Οργανώστε τις σημειώσεις σας σε φακέλους. Αγγίξτε παρατεταμένα μια σημείωση στη λίστα σημειώσεων, πατήστε Μετακίνηση και στη συνέχεια, επιλέξτε έναν υπάρχοντα φάκελο ή πατήστε το εικονίδιο για νέος φάκελο (κάτω αριστερά). Πατήστε Επεξεργασία στη λίστα φακέλων για αναδιάταξη ή μετονομασία των υπαρχόντων φακέλων.

7. Σάρωση εγγράφου. Πατήστε στην Κάμερα, επιλέξτε Σάρωση εγγράφων και στη συνέχεια, τοποθετήστε το iPad έτσι ώστε η σελίδα του εγγράφου να εμφανίζεται στην οθόνη και η κάμερα να εντοπίζει τις άκρες των σελίδων. Τραβήξτε τη φωτογραφία και στη συνέχεια, προσαρμόστε με περικοπή, εάν χρειάζεται. Πατήστε Αποθήκευση για να κρατήσετε το έγγραφο στις σημειώσεις σας.

Σχεδιάστε κάτι καινούργιο γρήγορα και εύκολα. Πατήστε το κουμπί Εργαλεία χειρόγραφου και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σχεδίασης για να δημιουργήστε.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις Σημειώσεις, απευθείας αμέσως μόλις σας έρθει μια εξαιρετική ιδέα. Πατήστε την οθόνη κλειδώματος με Apple Pencil ή ανοίξτε τις Σημειώσεις από το Κέντρο ελέγχου.

Ένα βήμα παραπάνω

Η εφαρμογή Σημειώσεις σας επιτρέπει επίσης να κλειδώσετε μεμονωμένες σημειώσεις με κωδικό πρόσβασης, Touch ID ή Face ID. Προστατέψτε τις σημειώσεις που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες μαθητή ρυθμίζοντας κωδικούς πρόσβασης και κλειδώνοντάς τις.

Μάθετε περισσότερα

Copyright © iSquare AE. Με κάθε νόμιμο δικαίωμα.